dijous, 18 de maig del 2017

Dessuadora Kelopuu

S'ha de reconèixer que quan les noies de FansdeOttobre proposen alguna cosa, no me'n puc estar de seguir-les.  En aquest cas es la jaqueta Kelopuu de la revista Ottobre Design 5/2014. Amb un tutorial que no deixa cap detall a l'atzar.


Però no sé que passa que quan es tracta de cosir per a mi sempre se'm creua tot. Segons les mides de la revista jo hauria de cosir una talla 48, però ja no em vaig fiar un pèl i vaig tallar una 44, pensant que si em quedava petita li regalaria a la meva germana.

Les butxaques, maleïdes butxaques. Les vaig haver de descosir tantes vegades que al final vaig tapar el forat que havia fet a la jaqueta amb un pegat rectangular i l'he deixada sense butxaques. 



Estava tan enfadada amb mi mateixa que vaig desisitir de fer la cremallera i directament vaig unir les dues parts davanteres per fer una dessuadora i em vaig quedar tan ampla. Vaig posar eyelets a la caputxa i vaig tancar la "jareta" abans de passar el cordó. Se'm va ocórrer posar-hi un cordó de sabata i em sembla que ha quedat prou be. 



Al cc ja avisaven de la llargada de les mànigues, però vaig voler-ho comprobar per mi mateixa. Deu ni do! Podia amagar-hi els meus fills a dins. Quan la vaig tenir tota cosida me la vaig emprobar i els punys va ser l'últim que vaig posar. Per donar-li més aspecte de dessuadora li vaig posar també puny a sota amb la mateixa tela, que vaig comprar ja fa uns mesos als encants un dia que ens vem trobar unes quantes noies del Sewing Camp.

Al final m'ha quedat una dessuadora que m'agrada molt, encara que em va tota grossa i en qualsevol moment em puc disparar a cantar un rap. Alhora de fer les fotos, li he demanat a l'home de negre que viu amb mi que se l'emprovés, resulta que li queda millor que a mi! Encara que ja s'ha començat a queixar de què feia calor, que no tenia butxaques...hem decidit que seria una costura compartida. Al final ens discutirem i tot per portar-la. És per això que l'enllaço a Rums i a Mr Handmade

 

 


Hay que reconocer que cuando las chicas de FansdeOttobre proponen algo, no puedo evitar de seguirlas. En este caso es la chaqueta Kelopuu de la revista Ottobre Design 5/2014. Con un tutorial que no deja ningún detalle al azar.

Pero no sé que pasa que cuando se trata de coser para mí siempre se me cruza todo. Según las medidas de la revista yo debería coser una talla 48, pero ya no me fié un pelo y corté una 44, pensando que si me quedaba pequeña se la regalaría a mi hermana.

Los bolsillos, malditos bolsillos. Los tuve que descoser tantas veces que al final tapé el agujero que había hecho en la chaqueta con un parche rectangular y la he dejado sin bolsillos. Estaba tan enfadada conmigo misma que desisití de ponerr la cremallera y directamente uní las dos partes delanteras para hacer una sudadera y me quedé tan ancha. Puse eyelets en la capucha y cerré la "jareta" antes de pasar el cordón. Se me ocurrió poner un cordón de zapato y me parece que ha quedado bastante bien. Al cc ya avisaban de la longitud de las mangas, pero quise comprobarlo por mí misma. Hay que ver! Podía esconder mis hijos dentro. Cuando la tuve toda cosida me la probé y los puños fue lo último que puse. Para darle más aspecto de sudadera le puse también puño abajo con la misma tela, que compré hace unos meses en los Encants un día que nos encontramos unas cuantas chicas del Sewing Camp.

Al final me ha quedado una sudadera que me gusta mucho, aunque me va un poco grandota y en cualquier momento me puedo poner a rapear. A la hora de hacer las fotos, le he pedido al hombre de negro que vive conmigo que se la probase, resulta que le queda mejor que a mí! Aunque ya se ha empezado a quejar de que hacía calor, que no tenía bolsillos ... hemos decidido que sería una costura compartida. Al final nos discutiremos y todo para llevarla. Es por ello que la enlazo a Rumss y Mr Handmade.

12 comentaris:

  1. Eiii!! Quina canya de color de dessuadora!! I quin perill haverla de compartir! Et queda genial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies! Crec que l'ultim cop que vaig anar als encants em vaig endur totes les teles blaves que vaig trobar.

      Elimina
  2. Pues lo has salvado todo muy bien! Me gusta tu versión y ese color...😍😍

    ResponElimina
  3. Toma arreglos i toma keloppu d'home!! Gracies per enllaçar al recop de Mr. Handmade!

    ResponElimina
  4. Super chula con las modificaciones....y no te la dejes robar que esto hombres son muy listos!!
    Muchas gracias por seguir nuestro CC, te deseamos muuucha suerte en el sorteo!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. A ver si a la próxima tengo mas paciencia con los bolsillos!

      Elimina
  5. Super xula!!! M'agraden molt els canvis.
    No et deixis robar....

    ResponElimina
  6. Me encanta! En mi casa lo de compartir prenda como que no, usa me os talla el chico..... Pero me encanta la idea!

    ResponElimina
  7. Ala!! qué guay lo de compartirla :)
    Has solucionado muy bien esas cosillas y ha quedado genial. Besos

    ResponElimina