dijous, 4 de maig de 2017

Tuneig ràpid

Casi no publico. Últimament només faig desastres costurils. No vaig poder participar al conjuntazo de FansdeOttobre perque va ser un desastre total. Des de llavors no he cosit res més per a mi.

Fa molt de temps que em vaig comprar aquestes sabatilles. En un dia de pluja que em vaig calar fins als ossos vaig entrar a Primark i em vaig comprar el primer que vaig trobar. Les vaig fer servir aquell dia i poc més. No m'agradaven gens!


Per internet vaig veure aquesta idea per poderles "customitzar"(no recordo a on) i vaig pensar que total no hi perdia res si acabava espatllant les sabatilles.

Amb un retall que em queda d'una tela d'ikea que m'encanta i una mica de cola textil, voilà!
He "calcat" les peces que havia de retallar directament i ho he enganxat a les vambes. Amb la punta del descosidor he polit les vores. No sé el que aguantaràn i si perdré trossos de tela pel carrer, però de moment aquesta tarda sortiré amb les meves vambes primaverals ben contenta!

I no ho he cosit, però està fer per a mi i amb teles, val per enllaçar-ho a Rums?

Casi no publico. Últimamente sólo hago desastres costuriles. No pude participar en el conjuntazo de FansdeOttobre porque fue un desastre total. Desde entonces no he cosido nada más para mí.

Hace mucho tiempo que me compré estas zapatillas. En un día de lluvia que me calé hasta los huesos entré en Primark y me compré lo primero que encontré. Las usé ese día y poco más. No me gustaban nada!

Por internet vi esta idea para poderlas "customizar" (no recuerdo donde) y pensé que total no perdía nada si acababa estropeando las zapatillas.

Con un recorte que me quedaba de una tela de ikea que me encanta y un poco de pegamento textil, voilà!

He "calcado" las piezas que tenía que recortar directamente y lo he pegado en las zapatillas. Con la punta del descosedor he pulido los bordes. No sé lo que aguantará y si perderé trozos de tela por la calle, pero por el momento esta tarde saldré con mis zapatillas primaverales bien contenta!

Y no lo he cosido, pero está hecho para mí y con telas, vale para enlazarlo a Rums?

14 comentaris:

 1. Molt millor ara!!! han quedat precioses! esper que aguantin!!

  ResponElimina
 2. Han quedado preciosas!
  A ver si aguantan mucho ; )

  http://mykitschworld.blogspot.com.es

  ResponElimina
 3. Ole!! Pues han quedado muy cuquis, viva el tuneo hand made!!!

  ResponElimina
 4. Chulas, chulas!!! Menudo cambio les has dado 👏👏👏

  ResponElimina
 5. Xulisimes! M'encanten.. darrerament jo també porto una temporada un pèl desastrosa, si et serveix de consol... :D

  ResponElimina
 6. Qué tuneo chulo!! Seguro que ahora sí que las usas.

  ResponElimina
 7. Te han quedat xulissimes! Em sembla una idea genial!
  Filsanddraps

  ResponElimina
 8. T'han quedat precioses!!! Quin canvi!!!

  ResponElimina
 9. Están chulísimas!!me encanta el tuneo que les has hecho!!!

  ResponElimina
 10. Gracias a todas por los comentarios! Me torcí el tobillo con las bambas, tuve una mala reunión de cosas del trabajo y por la noche un terremoto intestinal. No me las vuelvo a poner!

  ResponElimina