dijous, 6 de juliol del 2017

Etiquetes

Fa temps que em volia fer etiquetes per posar a la roba que cuso, però entre que no en tinc ni idea de dissenyar, que veia mil pàgines on ho podia encarregar i que el pressupost del que disposo era molt petit (m'ho gasto tot en teles) ho anava deixant.

Els reis em van portar la silhouette portrait i pel meu aniversari ha caigut la premsa tèrmica. Així que vaig pensar que podia intentar fer jo mateixa alguna cosa. I abans d'ensenyar-vos res, ara faré un incís. Sovint em pregunten pel nom del meu blog, que no té res a veure amb la costura. Vaig començar a cosir fa molts anys amb una màquina del lidl i amb resultats desastrosos per a mi. Però quan va néixer el meu fill ho vaig tornar a reprendre i va ser molt més fàcil, hi havia moltes més coses per internet per aprendre i la revista ottobre que publica coses més del meu estil. Quan era molt petit vem fer una visita al Cosmocaixa i a la botiga el nen es va enamorar d'un pingüí de peluix que no vem poder evitar comprar-li. Aquell pingüí ens acompanyava a tot arreu. Un dia em vaig veure a la platja, observant com jugava el Mister mentre jo anava pensant en la propera costura i en el nom que li posaria a un blog si en tingués. Com que bàsicament cosia per a ell, el nom va sorgir allà.

Aquesta imatge ho defineix tot.



Intentant buscar alguna imatge de pingüí que m'identifiques i no trobant-ne cap que m'agradés, vaig decidir que el dibuixava jo. I atenció que ara ve el disseny més cutre que hagueu vist mai (però ja dic que jo amb l'ordinador no sé ni fer servir el paint). El vaig dibuixar amb rotulador en un paper. Li vaig fer una foto amb el mòvil, vaig obrir la imatge amb el programa de la silhouette, la vaig traçar i vaig tallar el vinil textil. Després només va ser qüestió de paciència al pelar-lo i planxar-lo a les cintes de cotó.


I ja tinc etiquetes molones!!!


Aprofito per enllaçar-ho amb Rums, perquè encara que no és una costura, està molt relacionat!


Hace tiempo que me quería hacer etiquetas para poner en la ropa que coso, pero entre que no tengo ni idea de diseñar, que veía mil páginas donde podía encargar y que el presupuesto del que dispongo era muy pequeño (me lo gasto todo en telas) lo iba dejando.

Los reyes me trajeron la silhouette portrait y para mi cumpleaños ha caído la prensa térmica. Así que pensé que podía intentar hacer yo misma algo. Y antes de enseñaros nada, ahora haré un inciso. A menudo me preguntan por el nombre de mi blog, que no tiene nada que ver con la costura. Empecé a coser hace muchos años con una máquina del lidl y con resultados desastrosos para mí. Pero cuando nació mi hijo lo volví a retomar y fue mucho más fácil, había muchas más cosas por internet para aprender y la revista Ottobre que publica cosas más de mi estilo. Cuando era muy pequeño hicimos una visita al Cosmocaixa y en la tienda el niño se enamoró de un pingüino de peluche que no pudimos evitar comprarle. Aquel pingüino nos acompañaba a todas partes. Un día me vi en la playa, observando cómo jugaba el Mister mientras yo iba pensando en la próxima costura y en el nombre que le pondría a un blog si tuviera. Como básicamente cosía para él, el nombre surgió allí.

Esta imagen lo define todo.

Intentando buscar alguna imagen de pingüino que me identifique y no encontrando ninguna que me gustara, decidí que lo dibujaba yo. Y atención que ahora viene el diseño más cutre que haya visto nunca (pero ya digo que yo con el ordenador no sé ni utilizar paint). Lo dibujé con rotulador en un papel. Le hice una foto con el móvil, abrí la imagen con el programa de la silhouette, la tracé y corté el vinilo textil. Después sólo fue cuestión de paciencia al pelarlo y plancharlo a las cintas de algodón.

Y ya tengo etiquetas molones !!!

Aprovecho para enlazarlo con Rums, porque aunque no es una costura, está muy relacionado!

19 comentaris:

  1. Estan xulissimes!! M' encanten!!! Pots estar molt orgullosa!!

    ResponElimina
  2. Son molt xules! No se si es que estic sensible però avui m'he emocionat amb la història del nom del teu blog, la foto de la platja es genial.
    Diu molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies! No te res a veure amb la costura pero ho havia d'explicar!

      Elimina
  3. Super chulas!! Y trazando tu dibujo hecho a mano....eso es muy diy!!

    ResponElimina
  4. Que cutre? En semblauna passada! Jo no dibuixaris ni una pedra! Això de la sh ho tens dominat! Etiquetes precioses! Un petonàs!
    Filsanddraps

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em vas ensenyar mes tu en una hora que dies y dies de mirarme videos!

      Elimina
  5. Doncs el cap de setmana passat aquestes etiquetes van treure fum!!!

    ResponElimina
  6. M'encanta la història darrere del nom del blog! Les etiquetes súper autèntiques!!

    ResponElimina